Partnere

Buhr Data samarbejder med forskellige IT-virksomheder. Dette samarbejde bygger på gode praktiske erfaringer fra kundeprojekter. Samarbejdet sikrer kapacitet og opretholder en bred viden og erfaringsmasse, som ellers kan være svær at opretholde som lille IT-virksomhed. Kendetegnet ved nedenstående virksomheder er, at de enten er enkeltmandsvirksomheder ligesom Buhr Data og/eller, at de har specialiseret sig i nogle bestemte områder – samt deler samme seriøse og samvittighedsfulde tilgang til arbejdet med kunderne!

Buhr Data samarbejder med følgende virksomheder:

 • IF DataService ApS
  Servicerer IT-løsninger i mindre virksomheder, landbrug, på institutioner og skoler m.m.
  Arbejdsområderne er bl.a. kablede og trådløse netværk, Internet / bredbåndstilslutninger, Fiber- og Kabelmodem forbindelser, VPN-forbindelser, Hjemmearbejdspladser, IP-kameraovervågning og fjernstyring, Server og PC-løsninger samt Microsoft 365 og Cloud Backup.
 • CODE39 ApS
  Har et bred udbud af produkter til en mængde forskellige applikationer specielt i forbindelse med lager og logistik miljøer. Fokus på markederne for mobile computing samt labels technology. Rådgivning i valg og i distribution af mobile computerløsninger, samt service af mobile / industrielle computere og labelsprintere.
 • BKNNet
  BKNNet er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af Brian Haahr-Nielsen. Brian har 20 års erfaring fra IT-branchen. BKNNet beskæftiger sig med Hosting, Programmering, WordPress, Adsense og TradeDoubler. Udvikling sker primært på Microsoft platforme.