Heimdal security forhandler

By | februar 14, 2015

Buhr Data er nu forhandler af produkter fra Heimdal Security.
Heimdal Security PRO sikrer automatisk din PC og beskytter dig aktivt når du er online.

Heimdal blev udarbejdet på anmodning fra de danske banker, der ønsker at beskytte deres kunder og mindske tyveri fra bankkonti. IT-kriminalitet er en blomstrende forretning for hackere i vores digitale samfund. Alene sidste år voksede en kendt bank-virus Torpig med over 500 %.

I 98% af alle angreb bruger hackerne ikke-opdaterede programmer som en port til din pc. Programmer, som f.eks. Java, som er nødvendige, når man bruger netbank. Heimdal opdaterer disse vitale programmer over 300 gange om året, uden du bemærker det. Når din Heimdal installation er grøn, ved du, at du er sikker.

Holdet bag Heimdal er CSIS. En dansk virksomhed der har serviceret internationale banker og finansielle institutioner i hele det sidste årti. Desuden beskæftiger CSIS nogle af verdensmestrene i hacking i et forsøg på at være helt på forkant med tendenser og metoder inden for cyberangreb. Det er også derfor, at CSIS er en foretrukken IT- sikkerhedsrådgiver hos utallige virksomheder, institutioner og medier i Skandinavien og Nordeuropa.

Buhr Data anbefaler Heimdal PRO til virksomheder som supplement til Anvirusbeskyttelse.

Læs mere på heimdalsecurity.com

heimdal-logo